Helaas is onze locatie in Asten gesloten, wij helpen u graag op onze locatie in Someren.

Het team

Dierenkliniek Asten Someren bestaat uit een team van 2 dierenartsen, 4 paraveterinairen en 1 dierenartsassistente die zich met alle liefde inzetten voor de beste zorg van uw huisdier.

Graag willen wij onszelf aan u voorstellen:

Dierenartsen

Anne Swanenberg - Dierenarts

Anne Swanenberg

Anne Swanenberg Dierenarts
Lees info
Magda Sylburska - Dierenarts

Magda Sylburska

Magda Sylburska Dierenarts
Lees info

Paraveterinairen

Anke Teunissen - Paraveterinair

Anke Teunissen

Anke Teunissen Paraveterinair
Lees info
Lian Honings-Lemmens - Paraveterinair

Lian Honings-Lemmens

Lian Honings-Lemmens Paraveterinair
Lees info
Ilse Jonker- van Bree - Manager en Paraveterinair

Ilse Jonker- van Bree

Ilse Jonker- van Bree Manager en Paraveterinair
Lees info
Marloes Tabak - Paraveterinair

Marloes Tabak

Marloes Tabak Paraveterinair
Lees info

In een dierenkliniek vind je naast de dierenarts ook nog paraveterinairen en dierenartsassistentes, maar wat is nu het verschil?  Belangrijk om te weten dat de functie van paraveterinair of dierenartsassistente wettelijk gezien verschillende functies zijn. Maar wat is nu het verschil?

De paraveterinair

Een paraveterinair heeft een net wat uitgebreider takenpakket, na een opleiding van 4 jaar hebben zij wettelijk meer bevoegdheid dan een dierenartsassistente. De paraveterinair voert dezelfde taken uit als een dierenartsassistente en heeft daarbij extra bevoegdheden, zoals het afnemen van bloed, het toedienen van injecties en het onderzoeken van een huisdier. Ook assisteert de paraveterinair in de operatiekamer en verzorgen zij de opname patiënten, waarbij ze bijvoorbeeld een infuus aanleggen, medicijnen toedienen en de algemene controles uitvoeren.

Dierenartsassistenten

Petra de Corte - Dierenartsassistente

Petra de Corte

Petra de Corte Dierenartsassistente
Lees info

Dierenartsassistent

Een dierenartsassistente houdt zich voornamelijk bezig met receptiewerkzaamheden en het begeleiden van de eigenaren en hun huisdieren. Bij receptie werkzaamheden kunt u denken aan het werk achter de balie en het apotheekbeheer. Ook is de dierenartsassistente verantwoordelijk voor de schoonmaak in de dierenkliniek, dit om besmetting van parasieten en overdraagbare ziektes te voorkomen. De dierenartsassistente kunt u ook tegenkomen in de spreekkamer waarbij hij of zij assisteert bij het onderzoeken en behandelen van de patiënt.

Terug naar Over ons