Helaas is onze locatie in Asten gesloten, wij helpen u graag op onze locatie in Someren.

Stages

Bedankt voor je interesse in Dierenkliniek Asten Someren!

Regelmatig zijn wij opzoek naar nieuwe talenten. Dit kan in de vorm zijn van een stage of van een openstaande vacature. In onze kliniek werken wij samen met een coachend dierenarts, deze dierenarts heeft ruim 10 jaar ervaring als dierenarts en 2 jaar in het lesgeven van paraveterinairen.

Stage Paraveterinair

Wil je graag stage komen lopen? Dat kan! Wij werken regelmatig met stagiaires vanuit verschillende scholen en opleidingsinstituten. Bij Dierenkliniek Asten Someren hebben we alle apparatuur en behandelingen die jij nodig hebt om te slagen voor je opleiding! Zo is het mogelijk om mee te kijken in de operatiekamer of de röntgen (vanaf 18 jaar), bij de tandheelkunde, echografie en het inzetten van bloed- en urine-onderzoeken. Naast deze behandelingen is er ook de mogelijkheid om mee te kijken in de spreekkamer tijdens de consulten en oefenen we aan de balie bij het te woord staan van onze praktijkbezoekers. Interesse in een stageplaats? Mail dan naar: info@dierenkliniek-asten-someren.nl! En wie weet zien we je snel!

Dierenartsen in opleiding

Ook voor dierenartsen in opleiding hebben wij stageplaatsen beschikbaar, onder begeleiding van onze coachend dierenarts is er voldoende begeleiding om jouw basis te leggen tot dierenarts! Er is de mogelijkheid om mee te kijken bij de operaties, röntgen, tandheelkunde, echografie, bloed- en urine-onderzoeken en kijk je mee tijdens het spreekuur, uiteraard kunnen alle vragen gesteld worden! Interesse? Mail naar info@dierenkliniek-asten-someren.nl!